Den Echo

Aah, Den Echo… We zullen ons allemaal onze eerste voetstapjes in Den Echo nog wel herinneren. De terugvalbasis voor elke Omnesiaan. Je bent meteen verkocht aan de immense charmes van deze keet en je wordt per direct in de armen gesloten van de vaste café gangers en de talloze tooghangers.

Ook kan je er steeds rekenen op een ruim gamma heerlijke biertjes en cocktails aan democratische prijzen. Aangezien het leven in Antwerpen al duur genoeg is geeft Den Echo, samen met onze club Omnes, te gepasten tijde een gratis vatje! Naast dit alles wordt je steeds weer bediend door de enthousiaste, snelle en vriendelijke barmannen/vrouwen. Je leert er zeer snel veel vrienden kennen die je de rest van je studentenperiode, en langer, zal blijven koesteren. Slechts 1 adres, zeker als het je eerste jaar in Antwerpen is, Den Echo! Je zal het je niet beklagen!

Den Echo

Ook ons 22ste levensjaar zullen wij dus al feestend in Den Echo doorbrengen. We willen Kenneth en Mel nogmaals bedanken voor de afgelopen jaren en natuurlijk ons op voorhand al excuseren om hun cafe ook dit jaar weer helemaal op zijn kop te zetten Bedankt, Kenneth en Mel!

Activiteiten

Omnes vs Noorderkempia

15 september 2017

Back 2 School

20 september 2017

Omnes goes STUDAY

28 september 2017